Благой Георгиев е решил отново да става примерен

Футболистът Благой Георгиев изненадал с неочаквано решение. Татуираният ритнитопковец, който стана известен най-вече с креватните си гимнастики иска отново да мине под венчило. Играчът на футболния тим в Казан предложил брак на най-новата си приятелка, красавицата Куини-.Алис. Вестта хвърлила в паника бившата му половинка Христина Витанова.

Въпреки че се правела на желязна, Христина тотално издивяла. Особено зле се почувствала, когато новата на мъжа й я съсипа с интервю преди около два месеца. Тогава ученичката каза, че любимия й скачал от легло на легло, защото до него не е имало жена, която да го дари с нежност и обич, пише HotArena.net.

Благой Георгиев пък й върна жеста, като заяви, че досега не е имал любима, която му дава сили и подкрепа. Тези признания докарали Христина до истерия,твърдят близки до екс гимнастичката.

[caption id="attachment_331218" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев предложи брак на Куини-Алис Благой Георгиев предложи брак на Куини-Алис[/caption]

Припомняме, че семейството се раздели заради поредната забежка на ритнитопковеца. Тогава той забърса в една дискотека бившата годеница на Ицо Стоте манекенки - Биляна Евгениева. После любовниците бяха засекани да се целуват страстно на оживен булевард и видеото обиколи мрежата. Това допълнително нажежи напрежението между Христина и Благо, които имат момиче и момче от съжителството си. Безкрайните изневери на мъжа й и похожденията му сложиха окончателен край на връзката им. Но Христина все пак таяла надежда, че ще си върне мъжа, разбра Kluiki.bg.

Но нещата не се развили така, както си го мислила. В луксозно списание, където работи нейна роднина Христина се опита тотално да очерни Благо. С поръчкови статии тя го наклепа, че си поръчвал българки по телефона за горещи ласки, преспал с всички по-готини мадами в Казан и скачал от легло в легло, щом видел гърба на младото си гадже Куини-Алис.

Наскоро дори плъзна клюката, че 18-годишната ученичка е бременна и затова Благо ще я прави булка. Но това се оказа само поредната злостна мълва. Не е лошо, че Благой Георгиев иска да направи законна съпруга момичето, което обича. Но Христина си е наумила да го съсипе окончателно, дали ще успее?