Като убит е Благой Георгиев тези дни. Джизъса не беше очаквал да чуе тези думи и то от устата на собствената си плът и кръв, но... сам си е виновен за това. Става дума за едно от децата му - синът му от Есмер Омерова - Елай, който му нанесе съкрушителен удар.

Попитан от родителката си дали познава този човек от снимката, по име и физиономия, момченцето отговорило с простичкото: "Не, не го познавам. Кой е той?!"... Това стана ясно след като и самата танцьорка потвърди, че Благой Георгиев не е виждал детето си от цели пет години и изобщо не се интересува от него.

Благо, заслужи си го: Синът на Джизъса го умъртви с тези думи!

Източници от обкръжението на Джизъса разкриха, че той е останал като попарен и дори се е разплакал, осъзнавайки, че синът му не го познава. Но е напът да предизвика същото и с наследника си от Златка Райкова.

"Благо се кълне, че обича децата си безкрайно, но обичта му е меко казано странна. За каква любов си говорим, ако не си до детето си, ако не го прегръщаш и не се грижиш за него всеки ден, ако не си до него като е болно или като опознава нови неща от света постоянно...

Ще се усети един ден, но ще е вече старец, а наследниците му ще дойдат само да си приберат наследството. Ако има такова изобщо", пророкуват източниците. Дано не са прави...