Благой Георгиев, с прякор Джизъса, наведе мнозина на мисълта, че има остра нужда от психолог. Как иначе може да определим тоталното разминаване между думи и действия - нещо, което той прави отдавна, но този път надмина и себе си.

В свое скорошно интервю футболистът заяви, че най-важното за него, приоритет в целия му живот, били неговите деца. По-важно нямало. "Само искам да са ми здрави и живи, защото те са смисълът и всичко давам за тях", произнесе се Георгиев. Без да си дава сметка, че последните си двама сина - от Есмер Омерова и Златка Райкова не ги е виждал с години или месеци.

Другата декларация на Благо бе, че ако не беше се насочил към футбола, щял непременно да стане свещеник. "От малък съм набожен и чета по няколко пъти Библията. Знам, че ако не бях спортист, щях да съм Божи служител", обяви той. А в мрежата го попиляха от коментари.

"Божи служител ли?! С тези неспирни похождения?! Че ти в църквата или манастира ли щеше да ги примамваш женичките, бе?! Ей, момче, ходи си прегледай главата, че сигурно от ударите с топката навремето, съвсем ти се е размътил мозъкът", коментират в нета.

Не на последно място Георгиев похвали жена си Полина Спасова, че не била ревнива и много го разбирала. Склонни сме да му повярваме, но ще си говорим пак след няколко годинки... ако са още заедно.