Благо Георгиев разплака дори и най-коравосърдечните

Благо Георгиев показа, че под татуираната му гръд тупти нежно и чувствително сърце. Скандалният футболист, който в момента рита за руския „Амкар Перм” поздрави на страницата си във Фейсбук своето съкровище. Малката му дъщеря Йоана, родена от връзката му с бившата спортистка Христина Витанова днес стана на пет години.

Разнеженият татко постна в мрежата посланието „Бог да е с теб, мое малко съкровище! ЧРД! Обичам те!”. Думите му накараха милион фенове да се просълзят и да изкажат своите топли чувства към татуирания футболист и неговата малка кукла, пише HotArena . Дори и тези, които не го харесваха не успяха да останат равнодушни към този мил жест на татко към дъщеря.

Припомняме, че от хубавата бивша спортистка Благо има и две годишен син Давид.Според близки до футболиста момчето прилича много на баща си. Йоана, която пък е одрала кожата на майка си вече се е превърнала в истинска малка дама и умее добре да позира пред камерите.

[caption id="attachment_338264" align="alignright" width="300"]Благо Георгиев разтопи сърцата на феновете си Благо Георгиев разтопи сърцата на феновете си[/caption]

Благо Георгиев не е успял да се прибере в родината си, за да присъства на рождения ден на дъщеричката си. Но пък гордия татко е купил вече огромен подарък и няма търпение да изненада малкото си съкровище.

Според близки до футболиста Христина вече не му прави сечено, когато искал да си вижда децата. Дори затоплили и отношенията си. Припомняме, че Благо и Христина се разделиха заради залитането му по танцьорката Биляна Евгениева.Последната беше годеница на плейбоя Ицо Стоте манекенки. Но с Благо Георгиев двамата се запознават в една елитна дискотека и веднага завъртяха любовна афера.

След това богаташа изхвърли Биляна, а жената на Благо го изрита от дома им. Половинката на Благо Георгиев не за първи път изтърпяваше изневерите на мъжа си, но с последната забежка, станала публично достояние, нещата ескалираха. Сега ритнитопковеца най-после се кротна при абитуриентката Куини Алис, с която засега връзката им е стабилна и дори се заговори за сватба.