Благо Георгиев изригна не на шега

Футболистът Благо Георгиев е силно притеснен, че слуховете за новата му забивка Куини Алис ще повлия негативно на развитието й. Любовта на живота на татуираният ритнитопковец е ученичка и тази година я чака абитуриентски бал. Той е притеснен, че зловредните слухове в мрежата ще попречат на 18-годишната красавица да завърши успешно средното си образование.

Затова на страницата си във Фейсбук Благо Георгиев прикани неверните писания да спрат. Спортягата е сериозно обезпокоен, че те не само уронват авторитета на Куини-Алис, ами и не отговарят на никаква истина, пише HotArena!

[caption id="attachment_334290" align="alignright" width="300" class=" "]Благо Георгиев отряза Куини Благо Георгиев отряза Куини[/caption]

Той самият бил буквално „бетониран” срещу всякакви гнусотии, които се клюкарят по негов адрес, но злъчните слухове по адрес на приятелката му силно го безпокоели. А нея разстройвали.

Като пълен абсурд и пълни гадости играчът на руския тим Амкар Перм определи писанията, че Куини-Алис не ходи на училище и системно отсъства от занятия, защото непрекъснато ходи с футболиста по партита и екзотични ваканции.

Припомняме, че в публичното пространство се завъртя, че Благо и малката Куини купонясват до зори в нощни заведения, щом той си е у нас и после просто забравяла да ходи на училище. Дори учиничката натрупала един куп отсъствия и на кантар било дали ще получи диплома за средното си образование.

Екскурзията до Дубай, където Благо заведе любимата си, пък не се харесала и на родителите й пак заради натрупаните отсъствия и вероятността да прекъсне учението си.

Благой Георгиев разби на пух и прах и тиражирания слух, че ще става отново баща и Куини-Алис ще му ражда наследник. А после двамата ще минат под венчило. Легендите, които опроверга Благо, все пак бяха подсолени и от малката му приятелка. Тя не отхвърли клюката, а заяви, че Благо не е бил верен и скачал от креват в креват досега, защото не намерил досега жената, която да му даде цялата си обич. Думите й взривиха бившата му Христина и екс гимнастичката люто се закани на доста по-младата си конкуренция, научи Kliuki.bg.