Че интереса към семейния  живота на Благой Георгиев е голям, особено в последно време никак не е чудно. Сам той положи доста усилия да е така. Но не всичко при младото семейство върви по план, както младоженецът си мислеше.

Отначало Благо привлече общественото внимание с изненадващия си развод с  Русата Златка, а малко след това и със светкавичната си сватба с поредната хубавица Полина от Велинград,

След Нова година се пусна на  фото от посещението си на руска баня. Отдавна е известно, че е голям фен на всичко от Русия. Първо живя дълги години там, а даже беше женен за богата милионерска татарка, от която има син Елай.

Но не това направи впечатление на феновете му, а изнемощелия вид на Благо. Който не прилича на себе си с тая прекалено слабичка фигура. Преди да се ожени той бе надебелял драстично. Някои го оприличаваха на Азис. А сега не му е останало нищо от впечатляващата му физика. Незнайно защо някой го нарекоха смешник, въпреки, че е свалил всичките си излишни кила.

Благо Георгиев не прилича на себе си, отслабна драстично (Пусна  се на фото от руска баня, а феновете го нарекоха смешник)

Може би стриктните пости преди Коледа са причината Джизъса да се стопи така. Но някои подозират, че младото му булче му е стопило лагерите. Явно той не се е въздържал от секс по време на постите, както е по християнския канон, а Поли  е разказала играта  на съпруга си, който не е в първа младост.

Благо Георгиев не прилича на себе си, отслабна драстично (Пусна  се на фото от руска баня, а феновете го нарекоха смешник) - Снимка 2

А други коментират, че Поли не е с  толкова лек характер.Скоро тя призна, че все още няма намерение да ражда деца. А за наследниците на Джизъса разкри, че не се е сприятелила с тях и  дори не си говорят.

Благо Георгиев не прилича на себе си, отслабна драстично (Пусна  се на фото от руска баня, а феновете го нарекоха смешник) - Снимка 3

Можем само да я видим на снимка с тях и то само заради изричното желание на Благо, с цел да му угоди и да покажат, че са сплотено семейство.Но от последния кадър  се вижда, че Джизъса не само е отслабнал, но има бели косми по косата и брадата.