Благо Джизъса нрава си не мени

В прав текст ритнитопковецът бе споменал, че не може да изтрае повече от две години с една жена. Като знаем колко мадами минаха през кревата му и как не се задържа дълго дори с майките на децата си, май  и този срок е преувеличен.

След като получил официално предложение от продуцентите на шоуто за оцеляване „Сървайвър“ в новия сезон, бившия футболист доволно потривал ръце. С участието си той щял да застреля два заека. От една страна да си отдъхне от вечното присъствие на съпругата ми Полина, а  и  от нейния татко. Тъстът му не спирал да му натяква, че живее на негова и на жена си на издръжката. От друга страна той му скръцнал със зъби насаме, че ако кръшне или  засегне с нещо Поля, не го чака нищо добро.

А  и това бил начин да се позакрепи финансово. Според горещата клюка той вече се бил спазарил с организаторите да му броят тлъст хонорар от двеста бона за участието му.

Преговорите продължавали, но на този етап Благой Георгиев бил казал твърдо „да“. След около две седмици ще стане ясен пълния списък на участниците в шоуто за оцеляване. Снимките на риалити формата ще са далеч извън България. А шоуто ще се излъчи след няколко месеца.

„Благо е неспокоен и не го свърта на едно място. А  и нещата с Полина май започнаха да куцат. Той иска да избяга по-далеч, за да се съвземе и отърве за малко от домашния уют, който специално на него му действа зле“, коментират близки до бившият футболист.