Бившият футболист Благой Георгиев от доста време е безработен и явно използва всичкото си свободно време да размишлява върху живота си. Нормално е да не е доволен и да се чувства виновен пред Бог, тъй като до момента е живял твърде разюздено.

Джизъса обаче е намерил начин да си облекчи съвестта. Той възнамерявал да се запише да следва „Теология“, за да стане свещеник.

Само така бившият национал смятал, че ще може да изкупи греховете си, тъй като ще се доближи максимално до Господ. Освен това ще уплътни времето си, което от години е в изобилие.

Основните грехове на Благо са свързани с жените. Той е правил безразборно много секс без брак, но това дори не е най-лошото. Най-лошото е, че е изневерявал многократно на жените, с които е бил, лъгал ги е, мамил ги е. Всичко това се трупа на сметката на Джизъса и затова той сериозно се притеснил, че ще отиде в Ада един ден.

Благой има и друг вид грехове. Те са свързани с татуировките му, които са забранени от църквата, защото се считат за оскверняване на тялото, което Бог ти е дал. Ако тръгне да ги заличава обаче, ще му трябват години и не се знае дали ще успее, защото те са по цялото му тяло.

Православните свещеници могат да бъдат женени, така че Благо ще може да продължи брака си с Полина. Мечтата му била един ден да се издигне чак до патриарх, което изглежда твърде амбициозно.

Самият Благо разкри наскоро, че е щял да стане свещеник още преди 20 години, но любовта му към футбола го е тласнала в друга посока. Сега обаче вече не е футболист и ще има възможност за втори шанс като божи служител.

Бившият играч на „Славия“ според мнозина е за психиатър, защото постоянно чете Библията и я цитира, спазва всички пости и християнски традиции и обичаи, а в същото време мърсува с различни жени, прави извънбрачни деца, лъже и какво ли не още.

Източник: Crimesbg.com