Благо Джизъса не може да остане невлюбен

Доскоро ритнитопковеца криеше упорито връзката си с Ивана Главчева, но вече „излезе на светло“. Той публикува снимка как хапват и  пушат пури с бъдещия си тъст, позабравения рапър Ванко 1, а в тяхната компания се мъдри любимата му Ивана. 21-годишната девойка мнозина определят като двойница на вече бившата жена на Благой-Полина Спасова.

А в нея нашареният ритнитопковец, се кълне, че е лудо влюбен. Нищо чудно да я замъкне до олтаря, за да се свърже в брачен съюз пред очите на всички и на Бога, както обича да го прави.

За гелосаният и вечно нахилен екс футболист това няма да е първо венчило. Той има два брака и два развода зад гърба си. Първият е с татарката Есмер Омерова, от която има син, вече първолак. Вторият с Полина Спасова. Нея Джизъса не успя да заплоди. Но и двата му брака изкараха от ден до пладне, заради хлабавия цип на Благой.

Георгиев бе сгоден и за Златка Райкова, от която също има син и  гимнастичката Христина Витанова, която му роди двама наследника.

Въпреки че Благой Георгиев се кълне, че е много влюбен в Ивана, бъдещия му тъст е нащрек. Той му дал ултиматум, ако се заженят с щерка му, да не мисли кръшка и да я наранява.

„Шапка му свалям!Все е  влюбен в жените, с които си ляга, ама все заможни ги търси. Или поне бащите им, за да го дундуркат“, подмятат го в мрежата.