Благо Джизъса трепери от страх

Въпреки че плете интриги и съставя ходове как да спечели „Сървайвър“, той е под голямо напрежение. И не защото изпитва трудности в джунглата на Доминикана, нито от тежките изпитания, които са подготвили от шоуто за оцеляване.

А страхът на плейбоя сред футболистите неочаквано дошъл от неговата законна и нова съпруга Полина Спасова.

Брюнетката, която е дъщеря на доста заможна фамилия, не се поколебала и за миг да не „простре голямата си ръка“ и да не следи зорко съпруга си. Публична тайна е, че ангелите на набожния ритнитопковец са доста слаби. Това показват сюрията жени, минали през кревата на Благо Джизъса, както и трите му жени, които му родиха общо четири хлапета.

Та затова Полина не се доверила нито на честната дума, нито на клетвите за „ вечната любов“ на съпруга си, а решила плътно да го следи какви ги върши.

Речено-сторено, брюнетката се вдигнала и запрашила в Доминикана, за да е близко до мъжа си. На всичкото отгоре Благо Джизъса бил опасно близо с една от предишните си любовници, фолкаджийката Татяна, което още повече тормозело брюнетката.

Полина отседнала в бутиков хотел на островната държава, за да следи изкъсо многодетния татко. А сумата от три бона на нощ изобщо не я плашила. След като разбрал какви ги е сторил хубавицата, Благо не бил на себе си, коментират негови съотборници.