Виктор Стоянов, който изигра Ергенът в първия сезон на шоуто, пак си няма гадже. Около година издържа връзката му с младата Мария, която му би шута след поредната изневяра.

На Вики обаче, изглежда, изобщо не му е лошо без половинка. Той продължава да се изживява като плейбой номер едно на България.

Стоянов е по-вървежен дори от Благо Джизъса при жените. Ако двамата си сравнят бройките, то най-вероятно Ергенът ще е с по-високото число.

Запознати разкриват, че Виктор бил като разгонен бик. Всяка вечер бил забелязван с различна жена по светски места. С всяка от тях изглеждал много близък и интимен.

Както стана ясно преди година, бившият гребец е много популярен сред нежния пол заради външния си вид. Женкарството му обаче може да му попречи да има семейство.

Виктор изигра зрителите на „Ергенът“, че иска да си намери жена, а всъщност главната му цел беше да стане известен. Неслучайно с победителката Виктория Капитонова не е направил дори опит за връзка. Веднага след финалната сцена на шоуто двамата повече не се видели. Не са се виждали и до днес.

Имаше момент, когато изглеждаше, че Виктор може да се влюби. Александра Гърдева сериозно го беше впечатлила, но тя успя бързо да разбере, че мъж като него не е за сериозна връзка и му би шута.

Източник: Crimesbg.com