Джулиана Гани яхна рекорда

Благо Джизъса може само да й диша праха. Въпреки уверенията, че няма да сключва повече бракове, силиконката не издържа. И тайно е подписала в гражданското с поредния си съпруг Теодор Гецов.

От декември миналата година великотърновчанина носи халка на пръста си там, където показва, че е женен мъж. Джулката също има халка до годежния си пръстен, но упорито я крие на снимките.

Все пак източници издадоха, че двамата са минали под венчило. И малкият Кай се е родил при двама законни родители.

Джулиана Гани чупи рекорда и на Мара Отварачката. Фолкаджийката също има три брака, но за разлика от нея силиконката  три пъти се е подписвала в гражданското, в разстояние на пет години, едва навършила 31.

Иначе и брачните съюзи на Мис Силикон са краткотрайни. С фитнес инструктора Станимир Ташев бракът им изтрая година, като 8 месеца той се дърпаше да подпише документите за развод. С монтанският мачо Илиян Найденов Джулката влезе във връзка, още преди да се разведе.Той падна на коляно и й предложи брак при една от почивките им във Виена.Година по-късно минаха тайно под венчило, за да има синът им Давид законно семейство.

Само след две години раздялата им бе скандална, като двамата се обвиняваха във взаимни изневери.

Съдът присъди правата на сина им на Илиян, а Джулиана бързо се отказа от тях. И си намери съпруг номер три, полицая Теодор Гецов. Преди да се роди Кай, двамата отново тайно сключили брак, твърдят очевидци.

„Дано този брак изтрае по-дълго и двамата наистина да си гледат детето“, са коментарите в нета.