Диджей Теди Джорджо разкри истината на Благо Джизъса. Двамата са приятели от 20 години насам и продължават да си ходят на гости редовно.

„Благо и дъщерята на Ванко 1, заедно с дечицата на Благо, ми бяха на гости в Дряново. Той винаги се затваря за час в Дряновския манастир.“, разкри диджеят, който е бил ангажиран професионално на втората сватба на Джизъса, която беше с доста по-младата от него Полина.

Джорджо разкри и причината за честата смяна на жените от страна на Благо. Според него това просто е по-силно от него и той нищо не може да направи.

„Казвал съм му, че трябва да се промени. Той вижда някоя красива жена и веднага се влюбва. Казвам му да се стегне, а той ми отвръща „Не мога, аз съм много грешен човек“, споделя диджей Джорджо.

Както е известно, Благой се влюбва преди започването на някаква връзка с дадена жена. В щерката на Ванко 1 се беше влюбил, без изобщо да е имал нещо интимно с нея. Впоследствие обаче тя му отвърна и в момента са заедно.

Джизъса има два брака зад гърба си и 4 деца от 3 жени. Джорджо е категоричен, че никога няма да направи като своя приятел, защото толкова бракове и жени е самоубийство.

Източник: Lupa.bg, Crimesbg.com