Вкарва ли малко мисъл Благой Георгиев, докато си отваря устата, за да говори?! Особено в ефир. Това се чудят мнозина, станали свидетели на поредното му безумие, което този път касае и новата му съпруга - Полина Спасова.

На питане дали двамата бързат да имат дете и работят ли изобщо по въпроса, екс футболистът отвърна, че появата на бебето е неизбежна, но все още изчаквали. Защото, забележете, първо трябвало да се опознаят по-добре и да преценят що за "птица" е другият.

Точно тези думи взривиха нета, а потребители се хванаха за главите. След което зададоха напълно логичния въпрос на Джизъса - кой и как сключва брак с човек, когото още "не познава"?!

"Как става така, че вдигате сватби, а после се опознавате, бе?! Машалла! После защо имало разводи и защо Благойчо не може да изтрае и пет годинки с някоя, ами прави бебета и хуква презглава. Но това изказване е обидно и за самата Полина, за която той трябва да се е оженил само заради креватните й изпълнения, не и заради самата нея. Щото не я познава, не за друго", иронизират го в нета.

Колкото до бебето, Полина действително още не е бременна, както се вижда ясно и от последните им снимки.