За всички отдавна е ясно, че Гери-Никол е синоним на две неща - болно его и лиготии. Е, първото днес беше жестоко разбито и то не от кой да е, а от мъжа, в когото тя беше най-силно влюбена досега - ММА боеца Дани Илиев. Връзката им беше доста бурна, но и твърде кратка, като той я заряза заради друга мадама навремето.

И ето, че сега самият Илиев отговори на въпроса защо е постъпил така с варненската богаташка щерка - ами просто, защото не я е обичал. "Никога не съм лъгал Гери-Никол, че я обичам. Не съм изричал тези думи, защо й е да я лъжа?! Нашето беше по-скоро игра, забавление, поне аз го чувствах така. Никога не е било нещо сериозно. Сега разбрах какво е любов, когато не мога да дишам без нея и искам постоянно да я виждам, да е около мен", взриви с признанията си боецът.

Разбира се, той говори за шеметно красивата, а и умна докторка Рима Соми, която е признат експерт по естетична медицина и с която са заедно вече доста месеци. Нищо повече - на пръста й се появи голям и красив годежен пръстен, което потвърди новината, че тя и Дани са сгодени.

Двамата не спират да се прегръщат и целуват публично, а синьото Порше кабрио, с което летят из столицата и страната, събира очите на шофьори и минувачи по улиците.

Източник: Crimesbg.com