Иван Георгиев, който до скоро делеше един покрив с Гена Трайкова, вече се утешава с друга своя колежка

Когато губиш, просто не знаеш какво печелиш. Това явно е самата истина, защото след като Гена Трайкова го заряза, Иван Георгиев си намери три пъти по-красива любима. Колежката му от Новините Лиляна Боянова е новото вдъхновение на 30-годишния журналист. Поне така се твърди от техни общи приятели, узна Kliuki.bg.

[caption id="attachment_336998" align="alignright" width="300"]Иван Георгиев си намери нова любов Иван Георгиев си намери нова любов[/caption]

Иван Георгиев бе повишен в Би Ти Ви от обикновен репортер във водещ на Новините в късната вечер. Това стори самата Гена Трайкова, която миналата година се погрижи приятелят й да се издигне в кариерата. Двамата даже заживяха заедно, но това не се оказа за дълго. Преди няколко седмици те се разделиха, а слуховете отвеждаха причината в измяна на Гена с бившия й Венелин Петков.

[caption id="attachment_336999" align="alignleft" width="300"]Тя замести Гена Трайкова в сърцето на Иван Тя замести Гена Трайкова в сърцето на Иван[/caption]

Вместо да стои съсипан обаче, Иван Георгиев бързо се е ориентирал, и то в правилната насока. Лиляна Боянова работи в БТВ от по-малко от година, но пък вече е определяна от всички за най-красивата журналистка в телевизионната медия. Дори мнозина твърдят, че Лили е най-красивото лице в целия телевизионен бранш.

Парадоксалното е, че се получава един четириъгълник в Би Ти Ви, който наподобява сапунен сериал. Остава може би да се чудим кога Венелин Петков ще се забърка в афера с Лиляна Боянова. Явно в БТВ личните и професионалните отношения не се разграничават особено. Примерите са много. Виктория Петрова смени почти всички свои колеги, като най-известни станаха авантюрите й с Петър Бакърджиев и Юксел Кадриев. Бракът на колегите Алекси Сокачев и Елена Яръмова също спада към тази леко скандална графа.

Що се отнася до Гена Трайкова, тя вече наближава 40-те, а все още сменя мъж след мъж, връзка след връзка, без да се замисля за семейство или поне за деца.