Бившият на Емануела - Мартин Елвиса си е отявлен женкар, а славата му се носи навред. Още повече след като самата пайнерка го "нахрани" обилно пред всички като разкри публично за многобройните му изневери, докато са били заедно. През леглото на Елвиса са се изредили опашки от столични бръмчалки, но наскоро той коментирал през авери, че по-тъпо парче от миската Венцислава Тафкова не бил хващал.

"Всъщност тя ми се навря, дори не съм си правил труда да я свалям. Запознаха ни и тя започна да ми "мята белтъци". Ясна беше работата, легнахме си веднага", разказвал пред приятелите си Мартин, който обаче бързичко приключил с пловдивчанката.

Според източниците, Тафкова не само била досадна и човек не можел една нормална тема за разговор да захване с нея, но и била адски лигава, буквално досадна. Лепнала се за Елвиса и започнала сама да си разпространява клюки, че са гаджета, а той едва я понасял.

"Като я натири трябваше да й изтърпи и обажданията по телефона, сълзите и сополите. Плюс тиради за каква я мислел, та се държал така с нея. Ами то е ясно за каква те мисли, ма?! За каквато те мислят всички баровци, които се позабавляваха и ти биха шута", коментират източниците.

Даже след Тафкова, Мартин за известно време съжалявал, че се е парясал с Емануела. Онази му се виждала академик пред мисчето.