Здраво го закъса екс съпруга на актрисата Елена Петрова

Имотният грък си търсил жени по мрежата. Аристотелис  Фотилас се пуснал по всички възможни сайтове за запознанства, както и за свалки и такива, предлагащи горещи и бързи ласки.

Богаташът и къдрокосата актриса се разделиха официално преди много години. Той спипа бившата си жена Елена Петрова да мачка чаршафите с режисьора Мартин Макариев. С днешна дата той е настоящия мъж на актрисата Луиза Григорова.

Петрова и Фотилас станаха законни съпрузи през 2006 година, само една година след като тя му роди близнаците-момче и момиче.

Сватбата им бе като в приказките и Елена попадна в рая. Заможният грък не спираше да й угажда кат царска щерка, да я глези, да й прави шеметни подаръци и да я води на тузарски почивки. Но изглежда това не бе достатъчно за къдравелката и тя му сложи огромни, еленови рога за това, че й направи живота розов.

След като гъркът и актрисата се разделиха, Аристотелис не е имал сериозна връзка. Въпреки напъните му да си открие сродна душа, той все не успявал. Излизал няколко пъти със зрели дами, но нещата буксували и не вървели.

На живо гъркът изглеждал много по-различно от снимките в личния си профил. Вероятно защото слагал в мрежата по-старите си снимки или че ги е обработвал с програмките, но дамите не повтаряли срещите си с него.

Източник: Уикенд