С грозен панаир завърши първото заседание по делото, в което бившият на Джулиана Гани съди болната й от рак майка, видя наш репортер в храма на Темида. Борещата се с коварното заболяване достолепна дама е подведена под отговорност от екс съпруга на манекенката защото е защитила дъщеря си в медиите след като лъснаха бруталните му изневери и перверзни чатове с леки жени. 

Обеднелият прелюбодеец решил, че може да изкара някой лев от бившата си тъща и без да му мигне окото, че тя едвам се крепи на крака, й спретнал дело за "уронване на престиж".

По време на заседанието защитникът му, най-вероятно подскокоросан от него, загърби приличие и се нахвърли с грозни реплики срещу свидетели и съдии, което скандализира жестоко наблюдаващите процеса. 

Останалият без пари жиголо има защо да се тресе от нерви. След като изгуби любовта на Джулиана, която го издържаше и му уреждаше бизнеси, той тотално бил скъсал джоба. Без нежното й присъствие инфлуенсърската му кариера копае дъното, а последователите в мрежата се топят като лански сняг. Фитнесът му, който беше изцяло оборудван от Гани, също пустее. 

За да свърже двата края, прегладнелият кръшкач се бил "отворил" на нов бизнес. Той нон стоп завеждал дела както срещу семейството на бившата си, така и срещу журналисти и публични личности, които открито изобличаваха разврата и лъжите му. Мотивите на адвокатите са като излезли под индиго и всички са за "уронване на престиж". 

Логично, той или губи споровете, или изкрънква дребни споразумения за още по-дребни пари, сочат съдебните регистри. Последната му надежда била да измъкне тлъста пачка от болната възрастна жена, която се осмели да защити честта на красивата Джулиана, коментираха присъстващи на процеса. И логично попитаха защо мачото със залязваща слава не се хване най-сетне на работа и да изкарва хляба си с честен труд.

Източник: Crimesbg.com