От близо половин месец вилнеят страховити бури в щата Калифорния. Имено там живее бившата съпруга на Бойко Борисов – д-р Стела Костова. Тя живее и работи там от много години, а природните катаклизми са вкарали в ужас жителите на щата.

Над 30 000 човека се е наложило да бъдат евакуирани поради природните стихии от бурните ветрове и наводненията. Материалните щети вече се оценяват на повече от 1 милиард долара.

Сред засегнатите са и имотите на звезди, като Опра Уинфри, както и кралските особи Хари и Меган, чието имение също бе наводнено.

Най-сериозно засегнат е луксозен Ориндж Каунти, където именно живее д-р Костова. Тя работи в близка болница, където не спира да преглежда пациенти всекидневно въпреки сложната ситуация в щата. Не е първата сериозна трудност, която майката на единственото дете на Борисов преживява. През 2017-та година сериозен пожар едва не изравни дома й със земята. Тогава д-р Костова бе сред евакуираните жители.

Тя е посетила България през лятото на миналата година, когато е видяла близките си хора, а също е направила и кратка почивка на Черноморието. През останалото време тя поддържа връзка с тях чрез интернет и приложенията за комуникация.

Д-р Костова не възнамерява да се завърне в България въпреки тъгуването по 3-те й внучета от единствената дъщеря, която имат с лидера на ГЕРБ Борисов.

Източник: pik.bg

Бившата жена на Бойко в ужас от… (СНИМКИ)

Бившата жена на Бойко в ужас от… (СНИМКИ) - Снимка 2