Катето Евро още не може да се съвземе след този удар

Актрисата не очакваше това от бившата жена на сина си Сашо Кадиев.

Случката се разиграла навръх именния ден на Катето Евро. Тя, заедно с единствената си внучка, кръстена на нея, сина й Александър и бившата й снаха Таня Тончева били в ресторант.

Те празнували двойния имен ден и се радвали на присъствието си. Звездата не била уважена от новото гадже на сина й, моделката Ивелина Чоева.

Вместо да се разстрои от този факт, театралната и кино звезда никак не била никак разстроена. Според горещия слух Катето Евро не долюбвала новата жена на сина си, а все таяла надежда, че Александър и Таня ще се съберат отново.

Без да иска, Таня изпортила обаче вече бившата си свекърва. Тя смело снимала и пускала общи снимки в социалните мрежи. На едно от фотото се вижда как Катето Евро пафка като комин цигари.

Но най-конфузното в цялата ситуация било, че Катето Евро пушила в присъствието на внучката си и в заведение, където уж това е забранено.

„Къде гледат проверяващите власти?Нали уж не се пуши в ресторант, на закрито. А и каква баба е тази, да пуши над главата на внучката си. Какъв пример дава на малкото момиче?“, засипаха с хули актрисата в мрежата.