В деня, в който се разбра, че бившият й съпруг Благой Георгиев е приключил "безумната любов" с Ивана Главчева и отново е сингъл, Полина Спасова реши да поговори с последователи в мрежата. Може би, за да им покаже, че изобщо не смята да коментира темата за благовите романтични драми...

Спасова имаше да каже някои доста по-важни неща като например това, че е преминала през истински кошмар, оставайки без коса. Слава Богу днес нещата са добре, но Полина разкри, че е имала цели участъци по главата си, които са били голи, без окосмение. И коя, според вас, е била причината - пустите му екстеншъни.

"Да не ги видя и чуя повече тези проклетии! Съсипаха ми косата, нервите и живота за доста време, но се радвам, че се възстанових. Вече съм напълно естествена в главата и не смятам и един чужд кичур да си поставям повече. Знаете ли на какво приличат косите на много от жените, които гледате и им се радвате, че били със суперски екстеншъни - на нищо не приличат. Като ги свалят от главите им, все едно са оскубани кокошки. Ако и вие искате да сте такива, моля заповядайте! Аз обаче не искам", кълне се Спасова.

Тя сподели и че е зарязала напоследък фитнеса и инструкторът й бил сърдит, но му обеща публично, че скоро се връща в залата. Дали е същата, в която се запозна с Благой?!

Източник: Crimesbg.com