Настоящата любима на Зуека мина сто кила, не може да си намери дрехи!

Бившата съпруга на Васил Василев - Зуека е повече от щастлива, разкриват познати на разпадналото се дългогодишно семейство. Нина се чувствала възмездена за това, че Зуека я заряза заради по-младата Анна Вичева, от която вече има и бебе. А възмездието, по собствените й думи, дошло "от небето", без да си мръдне и пръста.

[caption id="attachment_325229" align="alignright" width="300"]Зуека Бившата на Зуека се чувства отмъстена за това, че беше изоставена[/caption]

Нина не криела злорадството си от това, в което се е превърнала настоящата половинка на Зуека, която отдавна чукна сто кила. Анна Вичева не само не е успяла да отслабне след раждането, ами е надебеляла още повече и в момента и е трудно да си намери дрехи. Това разказаха близки до екс съпругата на Зуека, която досега се водеше по-грозната от двете.

Макар Анна Вичева никога да не се е радвала на перфектни форми и мерки, днешният й вид е вече плашещ, коментират очевидци, пише вестник "Всеки ден". Новата жена на Зуека била принудена да пазарува единствено от няколкото магазина за хора с наднормено тегло в столицата, докато приятелките й вършеели из моловете.

[caption id="attachment_325230" align="aligncenter" width="300"]Анна Вичева надебеля значително след раждането на бебето си Анна Вичева надебеля значително след раждането на бебето си[/caption]

"Анна Вичева има невероятни комплекси и не иска и да чуе да се събира на гости с Димитър Рачков и Мария Игнатова, въпреки че са най-добрите приятели на мъжа й. И това е съвсем разбираемо, защото как си представяте Анна до крехката и приказно красива Мария Игнатова?! Че то направо си е за самоубийство", коментират познати на Зуека.

И макар че бившата му Нина се чувствала удовлетворена и отмъстена, то в надебеляването на Анна Вичева не може да се търси никаква външна намеса като магии и прочие. Жената просто доста похапвала, което забелязали и всички приятели на половинката й.

"Тая работа обаче не е случайна. Цялата страна се подиграваше на Нина - стара била, грозна била. А какво стана сега - май скоро тя ще се окаже по-хубавата от Анна Вичева. Не може да изграждаш своето щастие върху чуждото нещастие, още повече да разбиваш семейство, градено с години. Има си възмездие и това е", убедени са поддръжници на бившата жена на Зуека.