Мартина Огнянова, годеницата на  Учиндолеца  не може да скъса  с мизерията. Танцьорката, се омъжи за Коко Колев. С който се залюби докато все още се водеше годеница на Дългия. С треньора са женени и са родители на три деца. Но не им е лесно да отгледат отрочетата си.

Бившата на Слави яко закъса за пари (На Мартина й  се наложи да си разпродава гащите и чорапогащниците)

След като разпродаде повече от луксозните си тоалети Мартина посегна да разпродава и бельото си от бизнесмена. Че даже и гащите си и чорапогащите. Които не са носени и са опаковани грижливо в оригиналната си опаковка. Варненката ги обяви за продажба в една от групите на Фейсбук за аксесоари и дрехи.

Мартина  ги пазела като мил спомен за онова време когато живяла като милионерша, а на онлайн пазара им търси цена от по 80 или  100 лева за бройка. Явно когато е напускала Слави предвидливо си е стегнала багажа и си е прибрала всичките подаръци от шоумена, напускайки палата му.

Бившата на Слави яко закъса за пари (На Мартина й  се наложи да си разпродава гащите и чорапогащниците) - Снимка 2

Само заради балерината от Варна Трифонов издигна грандиозния си палат, в който се надяваше да свие семейно гнездо. Но Мартина Огнянова се раздели с него малко преди откриването на  пет етажната сграда на учиндолеца. Напусна го  и го орезили пред всички. След като му изневери с Коко Колев, треньора си  по бокс. За който се омъжи и му роди Матео, Лука и Нико. Блондинката предпочете любовта пред живот  като държанка на Дългия. За когото призна, че я е разплаквал не веднъж.

Източник: Ретро