Ексизгората на Калин Врачански – Александра Стоянова вече не се изявява като художничка, а е решила да се преквалифицира. Запознати издават, че от началото на тази година, се изявява като брокер на недвижими имоти.

 

Красивата блондинка не успя да се възползва от славата на актьора, тъй като той твърдо държеше на мистерията около връзката си с нея. Александра нито стана инфлуенсърка, нито се прочу в телевизията, нито пък се преквалифицира в актриса, сценаристка, продуцентка като бившата на Башар Рахал – Райна Караянева.

 

За разлика от нея, Александра си работеше кротко като учител по рисуване в ателието й за рисуване с вино. Миналото лято стана ясно, че Калин е скъсал с нея, но така и не посочи причината за раздялата. Към днешна дата той вече е с нова изгора, а Александра пък има нова работа – тя е сред новите попълнения в столична агенция за търговия с луксозни имоти. От официалния сайт на фирмата става ясно, че е прикрепена към мениджъра на екип „Международни пазари“, което означава, че най-вероятно ще се занимава с покупко-продажби зад граница.

От визитката й във фирмата става ясно, че по образование е маркетинг специалист и същевременно – психоаналитик. Бакалавърската й степен е по маркетинг, а магистърската – по психоанализа. В продължение на 7 години е живяла в Ню Йорк, където е работила в сферата на услугите в различни компании.

 

В родината си се връща преди петилетка и отваря свое ателие за рисуване. По това време се разчува и за връзката й с Врачански. Новината гръмва, след като актьорът се появява с нея на премиерата на сериала на Нова тв „Господин Х и морето“, където изпълнява главна роля.

Тогава блондинката заявява пред журналистите, че с Калин са заедно от доста време, но не афишират любовта си. Очевидно е била от разстояние.

 

Макар насочила се към професия, далеч от светлините на прожекторите, Александра не избягва телевизионните камери, а дори напротив – умишлено се изправя пред тях. Не е изключено да смята, че това може да й помогне в търговията с недвижими имоти.

 

Факт е, че редица дами от родния хайлайф и периферията му стават брокери на имоти. Сред тях са Ирена Милянкова и бившата миска Ивайла Бакалова. Причина за това е фактът, че дамите получават доста апетитен процент комисионна при реализирането на сделка.

Източник: Уикенд