Бившата жена на продуцента Джуди Халваджиян, Елена Димова, се омъжи за лекаря, когото дари с дъщеря, която кръсти Амарис.

 

Сватбата бе вечерна, на открито, а булката смени две бели рокли. Бившата снаха на Маги Халваджиян така и не стигна до сватба с брат му Джуди, от когото има едно пораснало момиче – Беатрис.

 

Двамата изживяха бурна връзка със събирания и раздели, но в крайна сметка всеки продължи по своя път. И докато Джуди не е афиширал отношения с жена от времето на Елена, тя роди от кардиохирург. Той също има един брак зад гърба си и две деца.

Преди дни двамата вдигнаха сватба, на която бяха поканени и хора от клана Халваджиян, с които Елена запази приятелски отношения.

 

Сред гостите бе синът на Маги – Бебо, заедно с жена си, а първия танц Елена изтанцува със законния си съпруг и двете си деца. Вторият танц бе посветен на баща й, но от тържеството липсваше майка й – галеристката Цена Бояджиева, която почина внезапно преди четири години.

 

Бояджиева е внучка на големия художник Златю Бояджиев. Елена и Джуди дълго време криха, че са се разделили окончателно, а Джуди оттогава държи личния си живот в тайна, но на обществено място никога не се появява с дама.

 

За разлика от него, Маги има стабилен брак с дизайнерката Кремена. Елена и Джуди се загаджват в "Господари на ефира" което той продуцира, припомня "Hotnews.bg".

Източник: pik.bg