Бившата на Благо Джизъса го закла предколедно

Полина Спасова, която стана втората законна съпруга на гелосаният ритнитопковец открехна още от семейния им живот, продължил малко над година.

Брюнетката сподели, че Коледа и Нова година ще прекара със семейството си. За нея това били най-красивите празници, като кътала мили спомени за тях от детството си.

„Много обичам да украсявам и сега го правя с удоволствие. Моето семейство сме традиционалисти и винаги на Бъдни вечер поднасяме постни ястия.

Мама готви, а аз съм по украсата и по подредбата на масата. Ще бъда с родителите си, с брат ми и неговата приятелка“, сподели хотелиерската наследница.

И връща назад лентата, за да разкаже как  е празнувала като съпруга на плейбой номер едно във футбола у нас.

„Когато бяхме заедно с Благо, също украсявах дома ни. Влагах цялото си сърце и старание в декорацията и в малките детайли, за да е красиво.

Но Благо не знае как да празнува! С него винаги чувствах някакво напрежение. Не ми бе уютно, той не може да създаде атмосфера на дом, на семейство, на топлина“, отново го клъвна бившата му.

Поли няма гадже, защото иска спокойствие. Твърди, че не иска повече некачествени мъже до себе си  и се е съсредоточила върху новата модна линия, която създава.

Източник: България днес