Бившата съпруга на половинката на Мая Манолова разкри истината!Преди 8 години един щастлив

, пълноценен и изпълнен с много любов живот завършва с тежка драма. Едно семейство, преминало през бурните страсти на студентската младост, сватбата, раждането на дете и бляскавата политическа кариера на съпруга, е съсипано. [caption id="attachment_434339" align="alignright" width="300"]Мая Манолова Мая Манолова разбила живота на Нина Найденова[/caption] Само дни след като Ангел Найденов и д-р Нина Найденова, преживели цели 38 години заедно в обич и разбирателство, отпразнуват сватбата на своята дъщеря, щастието си отива от дома им заради посегателството на една жена – Мая Манолова. А целият съзнателен живот на една вярна съпруга, майка и уважавана лекарка – д-р Найденова, рухва. Но началото след края, предизвикан от жената, която днес тръби, че иска да прави добро на хората и единствената й грижа са те, е жестоко.

„Бях съкрушена! Почувствах се огорчена и наранена. Човек по-долу от дъното не може да стигне. Вярно е, че го преживях изключително тежко“, признава след раздялата с любимия си мъж д-р Найденова през 2011 г. в интервю във вестник "България Днес".

Нина и Ангел сядат на един чин на 15 години. Женят се на 20. Толкова се обичат, че дори се обличат еднакво и си слагат знаци, които да показват на всички, че те си принадлежат. „C Aнгeл cмe зaeднo oт дeцa, ceдяxмe нa eдин чин в yчилищe. Toй бeшe и cи ocтaнa мoятa любoв, мoят чoвeĸ", не крие лекарката, останала вярна на семейството си и до днес. Тя го следва 38 години навсякъде – във Варна, където се премества да учи, когато Ангел е студент във военноморското училище;  В Димитровград, където започва политическата му кариера на кмет и областен управител, а тя стои плътно зад него вече като лекар, натрупал уважението и признанието на пациентите и съгражданите си. Подкрепя го и за кариерата му на депутат. "Живеех от петък до петък. Очаквах този петък, когато той се прибираше в Димитровград. Всеки път, когато го изпращах, сърцето ми се късаше. Колкото повече години минаваха, толкова повече се привързвах към него". И дори и през ум не й минава, че нейният предан съпруг ще й бъде отнет. "Колкото и смешно да звучи, голямата ми мечта беше да остарея с него. Не така, по три дни в седмицата. Хората се плашат от старостта, но исках да се пенсионирам, за да мога всяка сутрин да се събуждам до него”, откровена е след раздялата Найденова.

В началото тя дори не може да повярва, че нещо може да разруши хармоничния им живот. Самият Ангел не е давал повод за такива съмнения на своята любима: „He знaм ĸaĸвo мy нaпpaви тaзи жeнa Maя Maнoлoвa, чe ce peши дa paзбиe ceмeйcтвoтo cи, щacтиeтo нa дъщepя cи и тoвa нa мaйĸa cи зapaди нeя“.

Най-болезнена за нея е грозната презастраховка на Манолова, завъртяла сексуална връзка с Найденов. Тя разкрива аферата им и скандалът става необратим. "Жената, която сега е със съпруга ми, г-жа Мая Манолова, първа каза неща, които човешката етика и морал изискват да не се споделят публично. Разкри връзката си с него, без нещата окончателно да са приключили. Най-много ме заболя, че не са били достатъчно дискретни. По всичко личи, че не е било чак такава тайна, както твърдят", разбита е от лъжата преди 8 години д-р Найденова.

Нататък е само болка. И зов: "Не вярвах, че може да причини такава болка на хората, които толкова много го обичат - аз, дъщеря ми, зет ми, майка му. Никога не бих изпитала лоши чувства към Ангел, аз го обичам. Знам, че ще се събуди от този сън. И аз ще чакам. За мен по Божи закон той е моят мъж".

Майката на Ангел Найденов тъй и не приема увлечението му, стигнало до брак. Дъщеря му, която вече е майка на две деца, е дискретна – така както са я възпитали родителите й и както днес възпитава внуците си д-р Нина Найденова. Днешната жена до Ангел Найденов – Мая Манолова, се отрече от всичко, което представлява. От хората, които са й помогнали, през длъжностите, които е заемала, до партията, благодарение на която е в днешната си позиция. А д-р Нина Найденова не се е отрекла от нищо и не е променила нищо – нито града, в който е преживяла своите най-щастливи 38 години. Нито мястото, на което е изпила страшната горчилка на последните 8 години. Нито благородната си професия, нито работата си. Не е загубила нито ведрия си и отзивчив нрав, нито любовта си. Източник: Ретро