Максимата, че уважението се печели, е много вярна. За 15 години любовен живот Диана Димитрова не е успяла да спечели уважението на нито един мъж. Всички я ползват само за секс и я оставят.

Такъв е бил случаят с Юлиан Вергов, когото сега тя обвинява в побой от 2017 г. Юли е бил женен и за него тя е била просто любовница, поредната му бройка.

Още по-брутален обаче е случаят с Калин Терзийски. Диана е била и в неговото легло, но съвсем за кратко. Писателят пък даже не гледал на нея като на някаква любовна тръпка, а я използвал да си напише книгата.

Самата Димитрова разкри в социалните мрежи, че е видяла всичките им чатове в новата му книга. Били публикувани едно към едно.

За да направи такова нещо, трябва да е нямал грам уважение към Диана, което най-вероятно е било точно така. Дори 50 мл. уиски сигурно е уважавал повече в онзи момент.

Писателят обаче няма много добро отношение към актрисата, макар да не са се разделили със скандал. Или е очаквал нещо повече в леглото, или нещо повече в духовен аспект, а може би и в двете.

Калин изрази съмнения в истинността на твърденията, че Юлиан Вергов е виновен, което беше удар под кръста за Диана Димитрова. Дори бившият й любовник не е на нейна страна.

Писателят обаче разкри нещо по-обезпокоително. Неадекватното поведение на актрисата си има своето обяснение, но то трябва да се даде в медицинско лечебно заведение, защото определено нещо й хлопа.

Веднъж Диана си разкървавила пръста на ръката, но вместо да го бинтова, нарисувала Калин Терзийски с кръвта си. Зловеща картина, която показва, че нещо в тази жена не е наред.

Когато лудостта и злобата се преплетат, става най-зле. В случая на Димитрова се получава нещо такова. Неадекватна, но в същото време манипулира щерката на Вергов, което показва, че е лукава.

Дотук всички мъже ползват Диана Димитрова само за секс. Тя твърди, че е много консервативна в любовен аспект, което изглежда като огромна лъжа, предвид че често се хвърля на женени мъже.

Източник: Уикенд