Лъсна истината за Преслава

Поп фолк дивата Преслава е провокирала мелето на афтърпартито на наградите на Планета ТВ. Това разкри изненадващо свидетел на патакламата в нощния клуб на столицата. Момичето е подгласничка на „Мис Плеймейт” 2014 Екатерина Дойнова. 20-годишната манекенка от агенция „Висаж” била по същото време там и с видяла с очите си грозната случка. Припомняме, че след раздаване на престижните статуетки на музикалния канал поп фолк певците отидоха във въпросната дискотека, за да отпразнуват наградите си.

Освен чалга изцепки и вихрени танци, в дискотеката се разгорещили и много страсти. Главни действащи лица на веселбата разбираемо били Фики Стораро и Преслава. „Певицата на годината” и топ певеца се награбили страстно за сеир на останалите, пише HotArena. В разгара на купона в клуба нахлул бясно Бирмата.

[caption id="attachment_337073" align="alignright" width="300"]Преслава е разксрита Преслава е разксрита[/caption]

Явно някой му е съобщил какви ги върши неговото бивше гадже, защото болезнено ревнивия милионер видял това, което го взривило. А то било, че насред дансинга фриволно се отдавала на танца Преслава, падайки в прегръдките на младия си мускулест колега Фики, припомня Kluiki.bg.

Двамата не само правели похотливи извивки, но и се целували разгорещено. Гледката накарала кръвта на агресивния мъж да кипне и мелето се случило. Бесен, Жоро Бирмата се нахвърлил върху доста по-младия си съперник и му забил няколко юмрука право в лицето. Синът на Тони Стораро също не останал равнодушен и подобаващо отговорил на разгорещения нападател. В усилието да спре боя се намесила и виновницата за екшъна поп фолк дивата Преслава. Но заради това и певицата отнесла няколко слепи удара от двамата.

Все пак гардовете на заведението успели да спрат боя, като изхвърлили Бирмата с ритници и шамари извън кръчмата, твърдят очевидци. „Виновна е Преслава. Тя се държа като пропаднала жена. Не й отива, защото все пак е известна. Флиртуваше много нагло и си го получи. За мен Бирмата се държа като истински мъж!”, това каза моделката за боя на афтърпартито на чалга звездите.

Според нея там било ужасно, като в лош екшън филм. Двамата мъже чупили маси, мятали столове, хвърляли прибори, изобщо настанал истински ад. Много хора напуснали, преди боя да приключи.