38 години чукна съблазнителната Биляна Йотовска, но дори и за собствения си рожден ден, който е веднъж в годината, не си позволи да "прегреши" и да хапне нещо нередно. Както самата фитнес маниачка уточни под снимките си, даже тортата й е направена здравословно...

Биляна Йотовска и мъжът й изпотиха гостите на партито за рождения й ден! (виж как я награби - МНОГО СНИМКИ)

Но не това е основното, което шашна последователите й и най-вече гостите на тържеството й, а поведението на мъжа на Йотовска. Който така се бе разгорещил от красотата на "натоканата" си съпруга, че едва не я "оправи" пред всички.

Биляна Йотовска и мъжът й изпотиха гостите на партито за рождения й ден! (виж как я награби - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Културистът Димитър Димитров не се отдели нито за миг от жена си (да не би случайно да му я отмъкне някой) и постоянно я натискаше, прегръщаше и целуваше - чак на присъстващите им стана неудобно, а някои ги посъветваха да си вземат стая.

Биляна Йотовска и мъжът й изпотиха гостите на партито за рождения й ден! (виж как я награби - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

От друга страна обаче, страстта на Димитров към Йотовска е за похвала, защото двамата са заедно от много години и имат вече пораснала дъщеря. Доста мъже в това положение си "чупят вратовете" да се обръщат и да гледат по чуждо, но не и Димитър.

"Пък и къде ще намери друга с физическите данни на Биляна?! Макар че и това не е гаранция. Мнозина изневеряват и с "маймуни", само и само да им се разнообрази животецът", коментират в нета.