Само две години, след като се сбогува с bTV, Биляна Гавазова отново точи зъби за голямата медия. Бившата водеща на „Тази сутрин“ е жадна за телевизионна слава и както личи, трудно издържа живота без камери. След като се уреди за седмичен коментатор в „Преди обед“, мълвата носи, че й се иска да се върне за постоянно на екран.

 

Припомняме, че след като напусна медията, Гавазова завъртя собствен бизнес с маркетинг, реклама и пиар. Мълвата обаче носи, че нещата във фирмата й не се развиват с бързите темпове, на които амбициозната тв водеща се надявала, но все пак кретат някак си. Освен това съпругът й печели достатъчно добре, че семейството да не е изправено пред финансови затруднения.

 

На Гавазова обаче много й липсвала популярността, която й носеше екранът, докато бе водеща. Шуменската репортерка била свикнала в продължение на години да я спират по улиците и да се снимат с нея, да я канят по светски събития и да й връчват всевъзможни награди заради работата в bTV. Макар това да продължило известно време след напускането й, вече е потънала в забвение.

 

Към момента извън няколкото клиенти, с които се занимава във фирмата си, животът й напоследък се върти основно около дома и сина й. Тъй като й липсвал адреналинът в журналистиката, се чудела какво да измисли, за да се върне отново в медията, но при по-лек режим на работа отпреди.

 

За момента е успяла да се уреди единствено за едноседмичен коментатор в „Преди обед“, заедно с режисьора Димитър Коцев – Шошо. След като миналия понеделник се появи в студиото на предаването, тя не скри вълнението си от срещата с колегите и камерите. Дори определи временния си ангажимент като „завръщане у дома“.

Мълвата в медията носи, че Гавазова започнала да си предлага услугите, след като станало ясно, че Хекимян напуска медията, за да се влее в политиката. Припомняме, че именно той бе човекът, заради когото Гавазова се раздели с „Тази сутрин“.

 

Истината е, че именно арменецът я принудил да напусне, след като двамата се изпокарали, макар тя да твърди, че го е направила по свое лично решение. След като Гавазова започнала да парадира с умората от работата си и да мрънка за по-висока заплата, арменецът отказал и тя подала молба за напускане с надеждата, че няма да бъде разписана, но шефът й веднага я приел и й показал вратата. В продължение на две години – до напускането на Хекимян, тази врата остана затворена за нея. Не е изключено обаче в скоро време да изгрее в „Преди обед“ с нова потребителска рубрика.

Източник: Уикенд