Биляна Евгениева буквално е тънела в пари и охолство!

Биляна Евгениева засенчи зори прословутата с капризите си Мария по отношение на лукс и разкош. Манекенката, която направи най-голямата грешка в живота си, изневерявайки на милионера Христо Сираков, сега може да си "хапе задните части", тъй като загубата й е наистина голяма.

[caption id="attachment_319744" align="alignright" width="300"]Биляна Евгениева Биляна Евгениева пръсна 200 000 за 4 месеца - дори Мара може да й завиди. Но, всичко свърши[/caption]

Оказа се, че за нищо и никаквите 4 месеца, през които Биляна Евгениева се водеше годеница на Христо Сираков, тя е гушнала цифром и словом над 200 000 лева. Сума, която дори Мара Отварачката трудно вижда за толкова кратък период. Разбира се, това е било така, защото Христо Сираков и Биляна Евгениева са били още в процес на сваляне, а бизнесменът на практика й е "свалил" и звездите от небето.

Едва два дни след прословутия конкурс, на който се гаджосаха, Христо Сираков заведе Биляна Евгениева на убийствено скъпа почивка в романтичната Флоренция.

[caption id="attachment_319745" align="aligncenter" width="300"]Биляна в Италия с милионера Христо Сираков Биляна в Италия с милионера Христо Сираков[/caption]

Двамата отлетели натам с възможно най-скъпия полет и разбира се, отседнаха в 5-звезден хотел. За няколкото дни, прекарани във Флоренция, Биляна Евгениева напазарувала маркови дрехи на килограм.

[caption id="attachment_319746" align="aligncenter" width="225"]Невярната годеница се глези в Тайланд Невярната годеница се глези в Тайланд[/caption] [caption id="attachment_319747" align="aligncenter" width="225"]Падаме си по златото и това е... Падаме си по златото и това е...[/caption]

Именно оттам й е годежният пръстен, обсипан с диаманти, за който Христо Сираков се изръси с над 30 000 лева, а след няма и месец, двамата направиха годежно парти, на което само една от бутилките синьо "Джони Уокър" може да се закупи на цена от 800 лева.

[caption id="attachment_319748" align="aligncenter" width="300"]Леле мале, като същинска принцеса... Леле мале, като същинска принцеса...[/caption]

Нямало е и ден, без Биляна Евгениева да не бъде отрупана с глезотии, подаръци, ултра скъпи козметични процедури и тем подобни, които започвали още от сутринта и свършвали късно през нощта.

Не на последно място Христо Сираков заведе Биляна Евгениева на двуседмичен тур из Истанбул, Катар и Тайланд, където двамата се глезили с нечувани за ушите на средния българин неща. Заради целия този разкош, Биляна Евгениева си вирнала носа дотам, че вече смело съперничела на ред богаташки половинки и дори смятала да задмине и лукса на Антония Петрова.

Да, но не! Глупостта на Биляна Евгениева я докара дотам, че приказката за нея не само свърши, но дори й излезе през носа. Сега хубавицата трябва да побърза да си намери друг богаташ, ако разбира се, не иска да се вози на метрото.