Какво се случва с Емилия и мъжа й Жорж Башур?

Майката на три деца скъса синджира, но без любимия си Башур. Певицата се е забавлявала до ранни зори, но в компанията липсвал строителния предприемач. Отдавна се говори за скърцане в брака на чалга фурията и сирийския бизнесмен, но все още нищо не се е  показало на повърхността.

Емилия палува, сама, с колежките си за рождения ден на Емануела. Зеленооката фолкаджийка чукна 41 и празнува в тузарски столичен ресторант. Веселбата не мина без задължителните, за бранша, салфетки, чупки в кръста, провокативни сцени и пиперливи песни.

Би ли му шута? Емилия скъса синджира, но без Башур

„Отдавна не се бях забавлявала така, сама, без ангажименти, без да съм на работа. Беше невероятно, приказвахме си с колегите до 6 сутринта. Имаше много смях,веселба, разговори, беше направо шеметно“, похвали се самата Емилия в мрежата.

Емануела освен рожден ден, празнува и имен. А към веселата компания се присъедини и друга млада майка- Десислава. Блондинката се беше барнала в къса синя рокличка, за да се изфука как е „издухала“ излишните килограми.

„Емилия и Башур винаги са заедно, като скачени съдове са. А  и той не я оставя сама да шътка напред-назад, че знае ли се, има доста мераклии, особено по кръчмите, където пее. Това, че я оставил сама с компания до ранни зори, доста подозрително е“, коментират фенове на певицата.