Изключително алчна за пари се оказа Анелия. Не стига, че лапва по 6000 лв. на всяко свое участие, а е пуснала под наем апартамента си, но срещу цели 2400 лв. наем.

Става въпрос за жилището й в столичния квартал „Лозенец”, което е 138 кв. м., съдържащи 3 стаи. От години никой не живее там и най-после Ани се е решила да го даде под наем, но алчността й е безумна и е напът да я провали.

Жилището е пуснато за 2400 лв. на месец, което не е реално, твърдят всички специалисти. За подобен апартамент в този жилищен квартал би трябвало да му иска около 1800 лв. наем. Певицата обаче е решила да се прави на много хитра и е завишила доста наема, в случай че намери наивници, които да се хванат на въдицата.

Апартаментът е голям и просторен, но има и своите дефекти. Като например, че е твърде мрачен и в него слънце трудно влиза. Освен това вече не е първа младост. Кооперацията е на около 20 години. Коко Динев подари апартамента на Анелия при развода им, за да има къде да отглежда дъщеря им Ивон.

Малко след това обаче фолк дивата си купи жилище в ж.к. „Драгалевци” и там отгледа щерка си. Преди година остави жилището само на нея, тъй като се премести при Любомир Захаринов, но наскоро той й би шута и тя се върна с подвита опашка.

Все пак, вместо да дава под наем апартамента в „Лозенец”, можеше да остави Ивон да живее там. Тя вече е на 20 г. и иска да бъде самостоятелна, но за майка й комфортът на детето е по-маловажен от парите, които и без това има в изобилие.

Жалкото в случая е, че най-вероятно някое семейство ще наеме апартамента, тъй като той е идеален за отглеждане на деца. Анелия направо мами бъдещите си наематели.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com