Благой Георгиев чукна 41 лазарника, а тържеството беше в столичен ресторант. Това, което втрещи всички обаче, е огромният кич на партито и най-вече на подаръците. Булката на Джизъса - Полина Спасова му подари скъпи и ръчно изработени в Индонезия леопардови обувки, които хвърлиха мрежата в луд кикот.

Потребители се скъсаха да се гаврят с Благо Георгиев и новите му патъци, въпреки че признаха - личи си, че за теб са правени, много ти отиват... Разбира се, изказванията са иронични и акцентират на суетността и нещоправенето на Георгиев.

Безумен кич за ЧРД на Благой Георгиев, булката му потресе! (МНОГО СНИМКИ)

Знаем, че от годините му във футбола мина доста време, а към момента той е на хранилка при родителите на жена си. Затова и другият подарък на Полинка разбуни духовете - тя реши да поднесе на благоверния си торта, изобразяваща Златната топка.

Безумен кич за ЧРД на Благой Георгиев, булката му потресе! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

"Каква топка бе, Полинке, какви пет лева?! Той топка не заслужава, тя златна му дава. Ай ся кажи и че е твоят Меси, та тотално да избиеш рибата", смеят се потребители.

На Георгиев обаче хич не му дреме - яде, пие и се весели. Всъщност не пие алкохол, разбира се, защото ако не друго, то поне постите спазва. Дори се говореше, че не сайдисвал жена си, но след тези подаръци и изненади...