Певицата Биляна Лазарова се награби със своя фенка. Младата изпълнителка доказа, че в нея няма и капка свян и сама разпространи снимката в нета.

Докато изпълнява хитовото парче на Фики „Отпусни се малко“ се приближава до своя фенка и изненадващо я целува по устата. След размяната на ласки между двете, певицата с танцова стъпка се връща в центъра на сцената и продължава да припява на парчето, а почитателката се обръща към камерата с широка усмивка на лицето.

Безсрамница: Известна фолк певица обърна резбата (СНИМКА)

Младата попфолк звезда, актриса, инфлуенсър и модел уточни, че „не е тайна“, че е племенница на Златко Баретата.

Фолкдивата е свикнала да се опира на семейството си. Особено на майка си, която се грижи всеотдайно за малкия си  син, след като Биляниш се раздели с таткото - ММА боеца Ангел. „Тези отношения с бащата на детето ми ме тровеха“, разкри изпълнителката.

Дали Баретата е дал рамо на кариерата на младата фолк звезда остава загадка. Баща ѝ обаче е подпомагал разнообразните ѝ начинания в шоубизнеса, защото Биляниш влиза в тази сфера съвсем рано, след като навършва пълнолетие.

За любовния живот на Биляниш се носят легенди, което е доста смущаващо за крехката ѝ възраст. Напоследък се твърди, че тя мачка чаршафите с младия рапър Димоф.

Източник: telegraph.bg