Есил Дюран изненада феновете си с разкрепостеното си поведение. Певицата се пусна на фото без бельо и предизвика лавина от негативни коментари в социалната мрежа. Всички знаят, че тя не е в първа младост и се ужасиха от смелостта й да лъсне без никакво бельо по себе си и фотошопирна до краен предел. А те е питат няма ли мъж до себе си да я озапти или да й скръцне със зъби. 

Почитателите на Есил веднага забелязаха  фотошопа и казват, че не е много сполучлив. Те забелязват също, че певицата се е разчекнала, за да покаже, че на себе си няма гащи. А това поведение не прилича на сериозна жена като нея, нито пък е достойно за нейната възраст.

Безсрамница: Есил Дюран се пусна без бельо  (Певицата замяза на обикновена чалгаджийка – Снимка)

Хората коментират, че това на нищо не прилича и певицата е загубила всякакъв срам. По-скоро прилича на останалите си колежки – чалгджийки, показвайки почти гола.

Забележките към Есил Дюран са безпощадни и феновете пишат: „Лельо, да си бе обула поне гащи, катерицата ще ти замръзне”, „И тая лъсна без гащи и сутиен”,Нищо ново под слънцето, и тя се показа с джуки и направен нос”, а други добавят: „Аз пък я мислех за свястна жена, не й прилича на годините да се чекне така ”, „Като й пречи роклята да остане само по чантичка, не им ходи на годините такова държание, възмущават се хората.