Михаела Маринова е отражение на младото поколение, което расте без ценности и морал. Само така може да се обясни фактът, че Мишето е правила секс с мъж, който има съпруга и две деца.

На практика това е опит да разбиеш семейство, което е отвратително. 25-годишната певица обаче никога не се е славила като жена с голямо сърце или някакво благородство.

Мишето е известна с това, че когато си постави цел, я следва докрай. Затова е сигурно, че връзката с въпросния мъж не е невъзможна поради нейния отказ, а защото той е избрал семейството си. Тя разкри наскоро, че много го обича, но всичко между тях е обречено.

Според слуховете Маринова сама е прелъстила мъжа, който бил с поне 15 години по-голям от нея. Когато го срещнала, тя веднага го харесала. Започнала да го сваля и си уговорила среща с него.

Подвластен на ухажването, той приел срещата и впоследствие изневерил на жена си. Михаела пък на всяка тяхна среща идвала разголена и с един тон грим, както обикновено ходи по улиците.

Певицата отлично знаела, че се намесва в един брак, в който има и деца. Не я интересувало обаче друго, освен да задоволи нагона си.

Накрая жененият мъж се отдръпнал и избрал да остане със съпругата си. Мишето била съсипана, но заради имиджа си на известна личност не разкрила връзката им на жена му и оставила хората на мира, за да не се разрази публичен скандал.

Източник: Crimesbg.com