Станимир Гъмов може да е забавен и център на компанията, но животът му е пълен хаос. След като се провали в брака, той продължава да търси голямата любов.

Към момента се е спрял на доста по-млада от него колежка. Става въпрос за куклената актриса Стиляна Маркова, която от известно време е новата изгора на Гъмича.

Проблемът е, че Маркова е обвързана, но това не спира колегата й да я сваля с всички сили. Двамата се срещали предимно нощем, за да не узнае гаджето на актрисата.

Очевидно на 48-годишния Станимир Гъмов не му пука, че разбива връзка на млади хора. Стиляна не е на повече от 30 г. и се предполага, че мъжът до нея също е около нейната възраст.

Бившият брадър дори се хвалел наляво и надясно, че е забил младо гадже, с което ще живее. По този начин той излага възлюбената си, тъй като рискува гаджето й да разбере от него, че има любовник, а не от самата нея.

Това не е първата връзка, която кукленият актьор разбива. През последните 20 години той изживя бурна младост, пълна с жени, купони и напивания до зори. В резултат изхаби всичките си пари и в момента живее съвсем скромно.

Именно парите бяха причината преди 7 години да не успее да свали фолк дивата Преслава. Двамата станаха много близки във „ВИП Брадър“, но певицата не пожела да заформи връзка с някого, когото тя да издържа.

С течение на времето Гъмов се ориентира само към значително по-млади от него дами, защото сериозна жена не би го погледнала с пиянските му изцепки и безкрайно некавалерско поведение. Зрителите на „Биг Брадър“ още помнят как обиждаше в лицето Джулиана Гани, не че тя не си го заслужава по принцип. Кичка Бодурова пък наричаше „овча кожа“.

Към новата си изгора Гъмов също демонстрира доста просташко поведение. Той я нарича в социалните мрежи „м@нгал“ и се заяжда постоянно. Дори е написал да му върне чаршафите, което е голям удар за нея, защото така гаджето й става публично опозорено, че са му сложили рога.

На Гъмича обаче не му пука за нищо и никого. Той не спря да пие внушителни дози уиски дори заради сина си и така и не стана по-добър баща. Очевидно приоритетите при него са наливане от сутрин до вечер, забиване на млади мадами и от време на време работа в театъра.

Източник: Crimesbg.com