Кристиан Кирилов не може да стане по-жалък. Митака от сериала „София ден и нощ“ е изгубил и последната капка мъжественост, ако въобще е имал такава.

Фалшивият актьор продължава да лентяйства, а за целта му трябва жена, която да му плаща сметките. Такава беше бившата му съпруга Джулия.

Преди няколко месеца певицата се разведе с Кристиан, но към днешна дата изглежда, че той е осъзнал грешката си, защото са настъпили гладни времена за него.

От известно време Кирилов напирал да се върне при Джулия, но тя не желаела да чува повече за него. Певицата все още се чувствала наранена и обидена от всичките му изневери и флиртове по време на брака им.

Митака показа изключително простовато и безскрупулно поведение, когато по време на развода парадираше с новата си връзка. Той имаше афера с Денислава Велкова, позната от „Един за друг“ и „Игри на волята“. Фалшивият актьор сякаш целенасочено търси жени, които по някакъв начин са известни на широката публика, смятайки, че те имат повече финансови възможности да го издържат, а и така ще остане в светлините на прожекторите.

Кристиан имал страшен комплекс на тема „слава“. След като станал разпознаваем чрез „София ден и нощ“, се надул пред приятелите си и започнал да се прави на велик. Разправял на всички, че вече е звезда и е постигнал много в живота.

Очевидно обаче и на Денислава й е писнало да го издържа, затова в момента Кирилов отново е сам и лази в краката на бившата си жена да го приеме отново. На него му беше хубаво, докато беше женен за нея, тъй като собственоръчно събираше хонорарите и бакшишите й от участия, правейки се на неин мениджър.

Бракът на Джулия и Кристиан продължи едва 2 години. Уж много искаха дете, но фолк дивата така и не забременя. Говори се, че това също е оказало влияние за раздялата им. Кристиан бил толкова безскрупулен, че решил да прави бебе на друга, щом жена му не може да зачене.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com