Башар Рахал и Райна Караянева не са заедно от около година, но блондинката продължава да е известна най-вече като гаджето на актьора с ливански корени и никой не знае ролите й в киното, както и тези на модния подиум.

Райна е доста по-млада от Башар и по-красива, поради което всеобщото мнение беше, че тя го е зарязала. Освен това публична тайна е, че му изневери неведнъж, но той си затвори очите.

Оказва се, че Рахал я е оставил, но не заради изневерите, а заради липсата на секс. Манекенката все по-рядко имала желание за сношение с актьора към края на връзката им и той й бил шута.

Ниското либидо на Райна си има своето обяснение. Актрисата страда от мигрена от доста време и често вечер изобщо не й е до секс. Башар обаче се обиждал на всеки неин отказ и накрая просто й бил шута.

Райна се сдобива с мигрена след неуспешната ринопластика, която си прави още като тийнейджърка. Тя й отключва също множество алергии.

Караянева като цяло има проблеми със здравето от малка. Тя е изкарала тежка булимия, която едва не я е убила. И до днес спазва стриктен хранителен режим.

Всичко това дразнело Башар Рахал и в съчетание с липсата на секс, който тя давала на други господа периодично, решил да я напусне.

В момента обаче тя има нов любовник, който е по-млад и по-богат от актьора. Той я е завел на почивка в Тайланд, където двойката се радва на компанията си.

Източник: Crimesbg.com