Виктория Капитонова се оказа студена и безсърдечна

Рускинята, която стана известна с участието си в любовното шоу „Ергенът“, се оказа безжалостна. В първият сезон на риалити формата ергенът Виктор Стоянов й даде годежния пръстен, след като избраницата на сърцето му Алекс Гърдева се отказа малко преди финала.

Само че връзката й с нацепеният екс гребец просъществува от ден до пладне, като веднага след като прожекторите на формата угаснаха, двамата не се погледнаха.

Безсърдечна!Виктория Капитонова изхвърли померанчето си на боклука (Снимки)

В предаването Виктория Капитонова призна, че е меркантилно момиче и ако някой мъж иска да я зарадва, трябва да й подари най-малко истински „Ролекс“.

След шоуто тя се загаджи с богат дядка, който й подари няколко екскурзии, но тя се оплака, че бил доста стиснат. С днешна дата не се знае дали рускинята, която вече печели като инфлуенсър, има мъж до себе си. Разбира се, той трябва да има тлъсти банкови сметки иначе тя дори не би го погледнала.

Безсърдечна!Виктория Капитонова изхвърли померанчето си на боклука (Снимки) - Снимка 2

Вчера Виктория Капитонова потресе зрителите. Тя се щракна как изнася голям кашон на боклука  и попита феновете си какво предполагат, че има в него. Веднага заваляха предположения за стари дрехи или мебели.

„Аз в дома си нямам стари мебели“, по терка си се изфука Капитонова. И шашна всички, като отвори кашона, в който бе сладкото й кученце, померана Оливия.

„Не ме слуша и затова реших да го оставя на боклука“, написа риалити героинята под фотото. Дано да не е истина и това да е само шега, потресени са фейсбукарите.

Източник: Лупа.бг