Мария е една от може би най-некадърните певици в попфолк бранша. Тя винаги е на плейбек и изобщо не се раздава за феновете, а гледа само да лапне хонорара и да замине.

Ето защо най-ниската чалгарка остава за лятото почти безработна. За целия сезон тя има само две участия, като и двете са през юли. На 7-ми ще гостува в Пазарджик, а на 14-ти е във Варна.

Няма как собствениците на дискотеки и кръчми да поканят Мария, защото тя иска 6000 лв., за да е на плейбек. За тези пари могат да дойдат далеч по-вървежни и талантливи певици, които истински ще забавляват публиката.

Мара Отварачката не е вадила хит може би от десетилетие и е в тотална забрава в чалгата. Ако не бяха постоянните й драми с мъжете, никой нямаше да си я спомня дори.

Въпреки всичко това алчността на миньончето от Стара Загора няма граници, защото не си намалява хонорара. Тя твърдяла пред близки, че за по-малко пари даже устата няма да си отвори.

Преди 3 години, когато се залюби с Миро Дзвера, Мария обави, че прекратява певческата си кариера. След като той я спука от бой, очевидно е решила, че все пак е хубаво да има и свои пари, но вече нито чалга феновете, нито босовете на нощния живот искат да чуят за нея.

Източник: Crimesbg.com