Драго Чая разкри диетата, пред която просто благоговее!

Драгомир Драганов, познат като Драго Чая успя да смъкне цели 17 килограма от теглото си с безотказна диета, пред която признава, че вече благоговее. Водещият, известен и с певческите си умения, решил да влезе във форма за лятото, след като се бил отпуснал до неузнаваемост.

"В един момент си дадох сметка, че не искам да се гледам в огледалото. Това беше преломен миг за мен и реших да променя ежедневието си тотално. И, разбира се, основно навиците си на хранене", споделя Драго Чая, който е категоричен, че ще спре диетата си само, когато успее за влезе в един свой стар костюм от далечната 2002 година.

[caption id="attachment_314044" align="alignright" width="300"]Драго Чая С тази диета Драго Чая се втали като манекен[/caption]

За да отслабне, Драго Чая престанал да яде любимите си, но вредни храни и включвал в менюто си само сурови зеленчуци и плодове, както и месо, но само приготвено на грил или фурна без мазнина. Всяка сутрин Драго Чая изпивал по една чаша с топла вода, по съвет на приятелката си Лили Иванова.

Предиобед той си позволява да идяде една ябълка, няколко часа по-късно приема различни цитрусови плодове, а вечерта си позволява голяма купа салата, но безсолна, в която може да има само малко зехтин. Вечерята му също включва и месото на грил, но не свинско, а само телешко, пилешко или риба.

Драго Чая отдавна е забравил вкуса на газираните напитки, алкохола и кафето, а пие само много вода, фрешове и чай. "Лишавам се от най-любимите си храни като пицата, спагетите, шоколада и много други, но всеки път, когато се погледна в огледалото виждам, че си е струвало. Решен съм, че няма да се върна към старите си навици на хранене и след края на диетата, защото съм така устроен, че започна ли, няма да спра и скоро ще си върна всички килограми", смее се Драго Чая.

Той препоръчва този начин на хранене и на приятелите и колегите си, защото знае, че когато работиш в телевизия, всеки излишен килограм се отразява на камерите, а гледката за зрителите далеч не е приятна.