Райна тотално заряза най-скъпите си същества

Певицата Райна не е грижовна стопанка. Македонското девойче вече не трепери и не се грижи за своите малчовци от породата мини пинчер. Малките кученца с бомбастичните имена Дракон и Карпуз тя взе под своя опека, за да се грижи да тях, след като се разделиха с колегата си Константин.

Разпадналата се двойка дори не си подели „родителските права” над палетата, като инатливата певица обясни, че Коцето хич не го е еня за тях, разбра HotArena.net. Затова Райна ги взе под своето крило. Доскоро певицата трепереше над малките кученца, купуваше им само деликатеси.

[caption id="attachment_324905" align="alignright" width="300"]Райна вече не е така грижовна към кученцата си Райна вече не е така грижовна към кученцата си[/caption]

От турнетата и ваканциите си по света им мъкнеше различни маркови дрешки и аксесоари.

Но явно грижите й дойдоха в повечко, а и ангажиментите й натежаха, затова екс любимката на Коцето поотслаби вниманието си към тях. Мини кутретата вече не могат да се похвалят, че са обсебили цялата любов на певицата към себе си. Момичето от Сандански дори не ги извежда вече редовно на разходка, доверяват източници, близки до звездата. Беше време, кагато Райна ги мъкнеше навсякъде със себе си, дори по участия, но вече не е така. Нещата коренно се промениха, научи Kluiki.ws.

Когато връзката на Райна с Коцето се разпадаше, освен в много прегрешения, Райна го обвини, че не е грижовен, включително и към останалите същества, а се интересува единствено и само от себе си. Потресена, Райна разказа как Коцето искал да ги замени с други животинки, които не изисквали толкова грижи и внимание.

Сега певицата е на път да се превърне в двойник на Коцето по безотговорност. Това, в което го обвиняваше изпълнителя на „Черна роза” май вече е „застигнало” и самата нея. Райна напълно заряза „децата си”. Не ги разхожда редовно, а когато е на участия им слага памперси, за да не припикават из цялата къща, доверяват близки до звездата.

Поп фолк дивата често ги пращала и на „екзотична” ваканция в родния си Сандански. Майка й се грижела за мъниците, а те тичали на воля, като пощурели из големия двор и се чувствали щастливи. В апартамента в София на стопанката си двете кученца не можели така да се радват на свобода и безгрижие.