Владимир Кличко прекали по отношение на своята възлюбена, тя плаче непрестанно!

Истинско безобразие прави Кличко спрямо любимата си Хейдън Пенетиър. Предполага се, че е удоволствие за всекиго да сключи брак с майката на детето му, но явно за световния боксов лидер това не е така. Влад се отказал окончателно от решението да се ожени, както писа Sportal.bg. Това значи, че мечтата на красивата актриса, която скоро му роди щерка, се изпарява. Хейдън всеки ден плачела и вече се чувствала нещастна до своя мъж. Тя считала, че неговият отказ да я вземе за съпруга говорел за това, че той й нямал доверие и не я обича толкова, колкото тя него, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_338370" align="alignright" width="300"]Владимир Кличко не оценява това, което Хейдън Пенетиър прави за него! Владимир Кличко не оценява това, което Хейдън Пенетиър прави за него![/caption]

"Горката, съсипана е. Виждам в погледа й разочарование. Смяташе, че щом му роди дете, той най-после ще се ожени за нея, но пак не се случва. Дано не е това, което подозираме - че го е страх да не му вземе парите, защото ако е така, ще е много жалко. Тя го обожава, от 6 години не е поглеждала друг мъж, при положение че беше едва на 20 г., когато се запознаха." - споделя за американско онлайн издание близка на Хейдън Пенетиър.

Гаврата на Владимир Кличко е огромна, защото той дори предложи брак на актрисата, а сега се отмята. Не са ясни точните причини да го стори. Всичко идва като шок за хубавицата и близките й, защото се очакваше, че детето ще ги сплоти още повече, а се получава друго.

В това отношение Кличко много прилича на Кубрат Пулев. Българинът се държи по същия начин с Андреа и отказва да й сложи халката вече много години. Очевидно боксьорите мислят доста, преди да се обвържат законно. И двамата са избрали жени с немалка от тях разлика в годините, което също е сходство в характерите им. Единствено на ринга се установи разлика между тях, защото Кобрата изобщо не съумя да се опълчи на Кличко.