Слави Трифонов продължава да не следва моралните закони и да предава в личен план своите подчинени

Когато през 2011 г. Слави Трифонов официално започна да се появява с Мартина Огнянова, мнозина бяха шокирани, защото само допреди седмици балерината беше засичана в компанията на Борис Солтарийски. Дългия обаче успя да я отнеме от своя подчинен и да прекара близо 3 години е прегръдките й, преди да я изхвърли от живота си заради изневяра.

[caption id="attachment_340884" align="alignright" width="300"]Това е новата Мартина в живота на Слави Трифонов Това е новата Мартина в живота на Слави Трифонов[/caption]

Сега историята се повтаря в абсолютно пълен смисъл. Този път в ролята на предадения е сценарист от "Шоуто на Слави". Вестник "Уикенд" излезе със сензационна новина, която гласи, че гаджето на Светльо Митев го е зарязало заради Слави Трифонов. Шокът е пълен, защото красавицата също се казвала Мартина и също е блондинка. Очевидно Дългия решил да замести голямата си любов с нейно копие, не зачитайки никакви морални окови.

Мартина Джорджевич цели 2 години се навъртала около шоуто като част от публиката, но още след първите месеци успяла да омае Светльо Митев. Двамата започнали уж пълноценна връзка, докато хубавицата решила, че е време за по-голяма стъпка в живота й, а именно по-богат мъж. Приликата й с Мартина Огнянова се оказала добре дошла за нея, след като Слави скъсал с балерината. Тогава гаджето на сценариста започнало да ухажва шефа му и накрая той паднал в капана й.

Всички в "Шоуто на Слави" смятали началника си за безмилостен и незачитащ лоялното поведение. Дългия бил такъв и в работата, заради което успял да пробие толкова успешно, но за зла участ на подчинените му се оказва, че Слави не е по-различен и в живота, установява Kliuki.bg.

Така предадените от Трифонов се увеличиха с един брой. Според слуховете, шоуменът не смеел да отнема жените единствено на старите си другари от едно време, каквито са Маестрото, Годжи, Цветан и Гъмзата. За останалите нямал задръжки и бил готов да вземе жената на всеки друг, ако му хареса. Затова повечето от работещите в "Шоуто на Слави" вече избягвали да водят половинките си на работа, страхувайки се от чара на началника им, идващ от огромните му банкови сметки.