Андреа се оказа доста благороден човек! Браво на хубавицата, че мисли за другите! Тя ще помага на бездомните кучета и всички животни, с което се надява да предпази и хората!

Човечна! Това важи в пълна степен за красивата Андреа. Певицата мисли за живота на другите хора и изобщо същества на нашата планета. Доказателство за това е включването й във Фейсбук организацията за защита на животните. Фолк дивата стана първата известна личност, която се включва в "Зоополиция", съобщава Signal.bg. Това е въпрос, който много я вълнува.

Подбудите на Андреа за членство в организацията са доста благородни и напълно човешки от морална гледна точка. Тя желае да предпази както бездомните кучета, така и хората навън. Според хубавицата, насилието над животните не решава нищо. Тя вижда издевателствата над тях като истинско престъпление, научи Kliuki.bg. Андреа обаче осъзнава и заплахата за хората, тъй като бездомните кучета понякога са агресивни. Певицата отдава това на факта, че в определени обстоятелства всяко същество би било агресивно.

[caption id="attachment_310652" align="alignright" width="300"]Андреа се прояви като една много човечна красива дама Андреа се прояви като една много човечна красива дама[/caption]

 Затова Андреа иска да спре целия този кръговрат и да вкара бездомните животни, не само кучета, на топло. Тя не търпи безразличието, защото за нея човек, който не помага по принцип, е способен точно на обратното, а именно да прави злини.

Половинката на Кобрата действително трогна България с постъпката си, защото не са много богатите хора у нас, които мислят за другиго, освен за себе си. А още по-малко са красавиците като Андреа, които имат и красиви души. Фолк певицата обаче доказа, че притежава и двете.

Теодора Андреева изрази своята човечност и публично, правейки песен за хуманност, толерантност и мир, в която си партнира с Алек Сандар. Тогава дори парчето стигна чак до САЩ и CNN, което е прецедент в българския поп-фолк. Очевидно е, че Кубрат Пулев има защо да е с Андреа толкова години.