Зуека пръв посикал бебе от Ани Вичева, макар вече да има едно дете, което е уникален жест от негова страна!

Изключително човечен и много земен е комедийният актьор Васил Василев - Зуека. В това можем да се убедим от разкритието на в. "Ретро", в което става ясно, че Зуека сам пожелал да има бебе отново, въпреки че наближава 50-те години и вече има едно дете. Шоуменът обаче направил невероятен жест към половинката си Ани Вичева. Тъй като тя няма деца от предишни любови, Зуека решил, че трябва да й направи бебе, защото всеки заслужавал да почувства какво е да си родител и да изживее това щастие.

[caption id="attachment_313204" align="alignright" width="300"]Зуека решил сам да дари Ани с дете Зуека решил сам да дари Ани с дете[/caption]

Ани роди сина им Стефан на 37-годишна възраст, което не е малко за една майка, припомня Kliuki.bg. Ако не беше Зуека обаче, тя надали щеше някога да стане родител. Самата Вичева е споделяла преди, че е искала дете винаги, но е срещнала любовта на живота си в по-зряла възраст, визирайки именно Васил Василев.

И тук идва ролята на Зуека. В повечето случаи, когато единият от двойката е по-възрастен и вече има дете, не желае повече да става родител и действа твърде егоистично, обричайки половинката си на нещастие. Зуека обаче не е такъв човек. Той доказал любовта си към Ани с думите "Да си направим бебе". Думи, които рядко могат да се чуят от 48-годишен мъж с дете от предишен брак.

Водещият на "Господари на ефира" обаче за пореден път доказва, че е много голям човек. Той заявява, че за него ново дете в живота не е било наложително, но е искал да ощастливи жена си, която до този момент не е изпитвала майчината радост. Днес и двамата са безкрайно щастливи със Стефан на ръце. Браво на Зуека за страхотния жест към любимата му!